Onze diensten

Algemene Dakwerken

Tip-Top Home

Dakwerken

Dankzij onze jarenlange ervaring, is Tip-Top Home gespecialiseerd in het realiseren van alle dakwerken in de meest diverse kwaliteitsmaterialen en bouwstijlen.Tip-Top Home verzorgt zowel de plaatsing, vernieuwing en herstelling van platte en hellende daken in al uw renovatie- en nieuwbouwprojecten, als de kwalitatieve afwerking ervan.

Gratis offerte Contacteer ons

Tip-Top Home verzorgt zowel de plaatsing, vernieuwing en herstelling van platte en hellende daken in al uw renovatie- en nieuwbouwprojecten, als de kwalitatieve afwerking ervan. Wij voorzien uw dak van een waterdicht en duurzaam onderdak, isolatie en dakbedekkingsmateriaal.

Reken op ons vakmanschap bij het leggen van materialen zoals pannen, kleidakpannen, leien, natuurleien, roofing, epdm ... Ook het plaatsen van dakgoten in pvc, zink en koper behoort tot ons vakgebied.

Bovendien biedt Tip-Top Home kwalitatieve oplossingen voor een extra straaltje zon, een natuurlijke lichtinval, een goede verluchting door de plaatsing van Velux dakvensters.

Tip-Top Home is specialist in zinken daken met staande naad. Zinken daken zijn buitengewoon onderhoudsvriendelijk en kennen een lange levensduur. De staande naad geeft uw woning een uniek uiterlijk door de belijning.