Onze diensten

Algemene Dakwerken

Onze diensten

DAKWERKEN

DAKWERKEN

Tip-Top Home verzorgt zowel de plaatsing, vernieuwing en herstelling van platte en hellende daken in al uw renovatie- en nieuwbouwprojecten, als de kwalitatieve afwerking ervan.
TIMMERWERKEN

TIMMERWERKEN

De aanbouw of herstelling van een dakkapel, het omvormen van uw zolderkamer tot een mooie leefruimte, een nieuwe room with a view, de gedroomde hobbykamer, ...
HOUTSKELETBOUW

HOUTSKELETBOUW

Energiezuinig, economisch aantrekkelijk en ecologisch verantwoord, Tip-Top Home combineert hiermee een unieke bouwmethode met de voordelen van een natuurlijk product.
ISOLATIE

ISOLATIE

Een goede dakisolatie zorgt voor een behaaglijke warmte in de winter, een aangename koelte in de zomer en houdt straatlawaai buiten. Hierbij denken wij aan uw comfort.
VELUX RAMEN

VELUX RAMEN

Een zolderruimte herinrichten, een extra ruimte creëren onder uw dak? Met een Velux of dakvlakraam toveren wij een donkere ruimte om tot een licht-rijke omgeving.
BUITENBEKLEDING

BUITENBEKLEDING

Wij helpen uw woning aan een karaktervol en onderhoudsvriendelijk uiterlijk met onze esthetische en isolerende buitenbekleding met Trespa, sidings, cederbeplanking, leien enz ...
ZINK- LOOD & KOPERWERKEN

ZINK- LOOD & KOPERWERKEN

Tip-Top Home levert maatwerk op het vlak van zink, lood en koper. Omwille van hun duurzaamheid zijn deze materialen het meest aangewezen in al uw nieuwbouw- en renovatiewerken.
PVC- EN ZWEMBADFOLIES

PVC- EN ZWEMBADFOLIES

Bij Tip-Top Home kan u eveneens terecht voor uw PVC- en zwembadfolies. Een zwembadfolie dient perfect te passen om waterdichtheid te garanderen.
Nog vragen?

Zit u nog met vragen, wil u uw hellend dak laten renoveren of bent u toe aan een nieuw dak? Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte of advies.

Contacteer ons nu