Wie zijn we

DAKWERKEN JOSEFA

In de ruime regio West-Vlaanderen op zoek naar een dak dat tegen een stootje kan? Reken dan op Dakwerken Josefa. Al jarenlang hebben we passie voor daken en gevelprojecten. Kiezen voor ons is opteren voor kwaliteit, een piekfijne afwerking en een duurzame aanpak. Uw dakwerken zijn bij ons in ervaren handen.

Contacteer ons 0471 73 21 59
Tip-Top Home

Sterk in dakwerk

Tip-Top Home Dak- en Timmerwerken is uw gespecialiseerde vakman bij uitstek voor al uw werken in en rond uw dak. Onze jarenlange ervaring maakt dat wij dé uitgelezen partner zijn.

30 jaar ervaring

Tip-Top Home - het bedrijf van zelfwerkend patroon Chris Huberland - combineert de flexibiliteit van ondernemerschap met 30 jaar ervaring in het vak. Al van jongsaf leerde Chris de knepen van het vak, tot hij in 1996 zijn eigen bedrijf uit de grond stampte. Stilaan omringde hij zich met werknemers die even passioneel begaan zijn met hun vak als Chris zelf.

De 4 werknemers van Tip-Top Home dragen net als patroon Chris fierheid over hun werk hoog in het vaandel. En dat resulteert in ongeëvenaarde kwaliteit!

Kwaliteit en zorgzaamheid

Niet alleen kwaliteit in de afwerking, maar ook kwaliteit in de materialen. Tip-Top Home werkt met ATG goedgekeurde materialen, zodat wat vandaag wordt gebouwd, er gegarandeerd over 10 jaar nog even goed staat! Door alles zelf uit te voeren van A tot Z, behoudt Tip-Top Home de controle over de werken. Dat resulteert in kwaliteit, maar ook in flexibiliteit. Indien aanpassingen noodzakelijk zijn, kan hier vlot worden op ingespeeld!

Gratis offerte Contacteer Ons
Image

Sterke punten

Zaakvoerder Chris Huberland is al die jaren blijven meewerken in zijn zaak. Als zelfwerkend patroon blijf je zo de voeling houden met het werk, waardoor zijn deskundig advies een sterke aanvulling betekent. Chris denkt met u en uw architect mee, waarbij het esthetische soms wordt afgewogen tegenover het praktische of kwalitatieve.

Onze diensten

DAKWERKEN

DAKWERKEN

Tip-Top Home verzorgt zowel de plaatsing, vernieuwing en herstelling van platte en hellende daken in al uw renovatie- en nieuwbouwprojecten, als de kwalitatieve afwerking ervan.
TIMMERWERKEN

TIMMERWERKEN

De aanbouw of herstelling van een dakkapel, het omvormen van uw zolderkamer tot een mooie leefruimte, een nieuwe room with a view, de gedroomde hobbykamer, ...
HOUTSKELETBOUW

HOUTSKELETBOUW

Energiezuinig, economisch aantrekkelijk en ecologisch verantwoord, Tip-Top Home combineert hiermee een unieke bouwmethode met de voordelen van een natuurlijk product.
ISOLATIE

ISOLATIE

Een goede dakisolatie zorgt voor een behaaglijke warmte in de winter, een aangename koelte in de zomer en houdt straatlawaai buiten. Hierbij denken wij aan uw comfort.
VELUX RAMEN

VELUX RAMEN

Een zolderruimte herinrichten, een extra ruimte creëren onder uw dak? Met een Velux of dakvlakraam toveren wij een donkere ruimte om tot een licht-rijke omgeving.
BUITENBEKLEDING

BUITENBEKLEDING

Wij helpen uw woning aan een karaktervol en onderhoudsvriendelijk uiterlijk met onze esthetische en isolerende buitenbekleding met Trespa, sidings, cederbeplanking, leien enz ...
ZINK- LOOD & KOPERWERKEN

ZINK- LOOD & KOPERWERKEN

Tip-Top Home levert maatwerk op het vlak van zink, lood en koper. Omwille van hun duurzaamheid zijn deze materialen het meest aangewezen in al uw nieuwbouw- en renovatiewerken.
PVC- EN ZWEMBADFOLIES

PVC- EN ZWEMBADFOLIES

Bij Tip-Top Home kan u eveneens terecht voor uw PVC- en zwembadfolies. Een zwembadfolie dient perfect te passen om waterdichtheid te garanderen.