Tip-Top Home

30 jaar ervaring

Tip-Top Home - het bedrijf van zelfwerkend patroon Chris Huberland - combineert de flexibiliteit van ondernemerschap met 30 jaar ervaring in het vak. Al van jongsaf leerde Chris de knepen van het vak, tot hij in 1996 zijn eigen bedrijf uit de grond stampte. Stilaan omringde hij zich met werknemers die even passioneel begaan zijn met hun vak als Chris zelf.

De 4 werknemers van Tip-Top Home dragen net als patroon Chris fierheid over hun werk hoog in het vaandel.
En dat resulteert in ongeëvenaarde kwaliteit!

Kwaliteit en zorgzaamheid

Niet alleen kwaliteit in de afwerking, maar ook kwaliteit in de materialen. Tip-Top Home werkt met ATG goedgekeurde materialen, zodat wat vandaag wordt gebouwd, er gegarandeerd over 10 jaar nog even goed staat!
Door alles zelf uit te voeren van A tot Z, behoudt Tip-Top Home de controle over de werken. Dat resulteert in kwaliteit, maar ook in flexibiliteit.  Indien aanpassingen noodzakelijk zijn, kan hier vlot worden op ingespeeld!


Door te werken met een kraanwagen van 24 meter met stortbak, slaagt Tip-Top Home er als geen ander in om de werf zeer proper achter te laten. Zowel tijdens als na de werkzaamheden blijft de werf steeds proper! Zorgzaamheid ten top!Regio

TIP-TOP HOME voert werken uit in de regio rond Haacht, tot Leuven, Werchter, Mechelen, Aarschot en alles wat daarbinnen valt. In die regio is Tip-Top Home synoniem voor kwaliteit, vakmanschap en fierheid


Sterke punten

Zaakvoerder Chris Huberland is al die jaren blijven meewerken in zijn zaak. Als zelfwerkend patroon blijf je zo de voeling houden met het werk, waardoor zijn deskundig advies een sterke aanvulling betekent. Chris denkt met u en uw architect mee, waarbij het esthetische soms wordt afgewogen tegenover het praktische of kwalitatieve.
Steeds in overleg!      Kiezen voor kwaliteit en ervaring,
      is kiezen voor Tip-Top Home!
KVC Haacht

Tip-Top Home is fiere sponsor van KVC Haacht!

Stade Haacht voetblaploeg